Den spæde start

25.12.2009
Startsæt

Valg af startsæt faldt på Rocos 41295 som består af en skinneoval med et sporskifte og en stopbom samt et lille godstog med et BR204 lokomotiv og 3 vogne. De to vogne er allerede solgt videre, det er DB og passer ikke så godt til mine planer, mens den sidste vogn og maskinen er her endnu. Vognen synes jeg så godt om så jeg ikke nænner at skille mig af med den (der kan vel også være tysk gods i Danmark) og lokomotivet vil jeg male og give lidt nye mærker så det kan gå for at være en DSB rangermaskinen.

 

Skinnerne er for de flestes vedkommende sat til salg, men nogle få er brugt på den skjulte banegård/sporsløjfe. Jeg har i stedet valgt at bruge RocoLine skinner så jeg selv kan bygge min ballast som jeg selv ønsker den.

 

Med i sættet er også en MultiMaus og en forstærker og da disse to ting tilsammen koster op mod 2000,- og sættet er holdt under 1600,- så er det en rigtigt god ide at starte med et sæt når er begynder som jeg.

 

Det hele er jo digital jævnstrøm (DCC-formatet) der giver virkeligt mange muligheder for en let styring og timevis af køreglæde - håber jeg:-)

Opbygning

Opbygningen er vist i dette fotoalbum, jeg tror det giver mere end at læse en tekst!

 
Alle fotos fra denne side ejes af petlun.mono.net
Lav din egen hjemmeside med mono.net